Kiinteistönvälitys Vantaa

Kiinteistönvälitys Vantaa

Oletko myymässä asuntoasi? Kiinteistönvälitys Vantaalla ajankohtaista? Tässä tapauksessa kannattaa tutustua Koti Vaihtoon -konseptiin. Etenkin jos haluat säästää välityspalkkiossa.

Kiinteistönvälityksessä liikkuu todella isot rahat, sillä asunnot Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla ovat todella kalliita. Asuntojen arvot sen kuin kasvavat koko ajan.

Kiinteistönvälittäjät yleensä tykkäävät käyttää palkkioista prosenttipohjaista hinnoittelua. Prosentti tai puolikas sinne tänne – eihän sillä ole suurta väliä. Eikö?

400 000 € arvoisessa asunnossa prosenttikin on jo 4000 €. Jos haluat tehdä voittoa asuntokaupoilla, sanotaan, että voitto tehdään asuntoa ostettaessa. Siinä on varmasti todellakin totuuden siemen, mutta voidaan voittoon ja sen määrään vaikuttaa merkittävästi myös asuntoa myytäessä. Jos myyt asuntosi todella halpaan hintaan kiireellä, sulaa voitto todennäköisesti hyvin nopeasti. Siihen päälle, jos lasketaan vielä iso tai isohko välityspalkkio, ollaan jo lähellä plusmiinusnollaa tai pakkasella.

Näytä itse kotisi ja säästä välityspalkkiossa

Kotivaihtoon.com tarjoaa palvelumallin, jossa asunnon omistaja näyttää itse kotinsa, mutta kiinteistönvälittäjä hoitaa kaiken muun välitystyöhön liittyvän aina houkuttelevien myyntitekstien laatimisesta kauppaneuvotteluihin ja kauppakirjojen tekoon.

Kiinteistönvälitys Vantaa – vain 1 % välityspalkkio (myös muu pk-seutu)

Palvelussa on vain 1 % välityspalkkio. Tämä on mahdollista, sillä välittäjän työstä jää nopeasti merkittävä osa pois, kun hänen ei tarvitse ajaa jatkuvasti näytöille, vaan asuntojen omistajat näyttävät kotinsa itse. Asunnon omistaja osaa yleensä myös kertoa asunnosta kiinteistönvälittäjää paremmin, sillä omistajalla on usein hyvää kokemusperäistä tietoa. Usein asunnon omistaja on itsekin asunut ko. asunnossa (ellei ole ollut koko aikaa sijoitusasuntona).

Mikäli kiinteistönvälitys vantaalla ja asuntosi myynti eivät ole ajankohtaisia, vaihtoehtona kannattaa harkita asuntosijoittamista. Vuokraamalla kohteen Vantaalla voi tällä hetkellä saada todella hyvää vuokratuottoa, etenkin jos asunto on ollut edullisempi. Asunnon myynti (tietysti asunnosta riippuen) esimerkiksi Kivistössä ei ole tällä hetkellä välttämättä järkevää. Kivistössä on paljon yksiöitä, jotka eivät mene kaupaksi. Kiinteistönvälitys Vantaan muissa kaupunginosissa, kuten Myyrmäessä, Kartanonkoskella, Tikkurilassa jne. on todennäköisesti nopeampaa myyntiaikojen osalta.

Oman alueen myyntiä kannattaa tarkkailla hyvissä ajoin, jotta tietää etukäteen, kenet valitsee kiinteistönvälittäjäksi, mihin hintaan asunnon todennäköisesti saisi myytyä ja kuinka nopeasti se tapahtuisi. Nämä kaikki ovat vaikutuksessa keskenään.

Jos olet siis valmis tekemään vähän työtä (päästämään kiinnostuneen ostajaehdokkaan asuntoosi sisään) asuntosi myynnin eteen, säästät helposti tuhansia euroja. Esimerkiksi asunnosta, jonka velaton myyntihinta on 400 000 €, on Koti Vaihtoon välityspalkkio ainoastaan 4000 €. Perinteisellä välittäjällä esim. 3 % palkkiolla vastaava summa on 12 000 €. Voit helposti todella pienellä työpanoksella säästää 8000 € ja käyttää sen vaikka lomareissuun tai kesämökin alkupääomaksi.

Kiinteistönvälittäjien myyntiajat Vantaalla

Tällä hetkellä varsinkin asunnot menevät Vantaalla ja pk-seudulla todella nopeasti kaupaksi, joten kiinteistönvälitys Vantaalla kannattaa hoitaa joko itse (jos osaamista ja kokemusta löytyy) tai edullisemmalla välityspalkkiolla. Kukapa ei haluaisi 8000 € säästää muutaman tunnin työllä?

Kiinteistönvälitys Vantaa – arvokkaat asunnot, korkeat välityspalkkiot ja nopeat myyntiajat

Kiinteistönvälittäjät Vantaalla viettävät kissan päiviä. Asunnot ovat todella arvokkaita, ne menevät tällä hetkellä todella hyvin kaupaksi ja niistä saa ison välityspalkkion todella pienellä työllä. Tämä ei tietysti koske kaikkia asuntoja, sillä haastavammissa kohteissa myyntiaika voi olla pidempikin ja näyttöjen määrä tavallista suurempi. Jos kohteen sijainti on huono tai kyseessä on esimerkiksi huonokuntoinen omakotitalo. Niin sanottu remontoijan unelma.

Kerrostaloasunnoissa huonokuntoisuus vastaavasti ei todellakaan haittaa, sillä moni etsii jopa todella huonokuntoisia ja mielellään jopa alkuperäiskunnossa olevia asuntoja. Tällöin asuntoon ei ole investoitu rahaa vielä välttämättä kovinkaan paljoa ja sinne voi tehdä juuri sellaiset remontit ja sisustusvalinnat, kuin itse haluaa. Harva raaskii lähteä tekemään lattiasta kattoon tulevaa remonttia pari vuotta sitten remontoituun kohteeseen, kun keittiötaso tai kaapit eivät miellytä.

Kotivaihtoon.com keskittyy asunnon näkyvyyden maksimointiin

Koti Vaihtoon konseptiin kuuluu se, että jokainen asunto julkaistaan Etuovessa, Oikotiellä ja Torissa. Tämän lisäksi jokaista myytävää kohdetta mainostetaan (sponsoroitu mainonta) Facebookissa ja Instagramissa.

Näin myytävälle asunnolle saadaan mahdollisimman paljon kiinnostuneita silmäpareja, joka lisää todennäköisyyttä sille, että asunnosta tulee useampia tarjouksia, joka on omiaan nostamaan myytävästä asunnosta saatavaa kauppahintaa. Palvelun avulla ei ainoastaan säästä rahaa välityspalkkiossa, vaan siinä on hyvät mahdollisuudet saada myös loistava kauppahinta kodistaan. Kiinteistönvälitys Vantaalla mielessä? Suosittelen tutustumaan palveluun!

Samankaltaiset artikkelit