Digitaalisena aikana kaikenlainen kilpailuttaminen on helppoa. Voit asioida verkossa ja hoitaa useat asiat täysin oman kodin rauhasta. Esimerkiksi sähkön kilpailuttaminen ja vaihtaminen on tehty nykyään äärimmäisen helpoksi ja yksinkertaiseksi. Jos haluat vaihtaa sähkösopimusta, se alkaa yksinkertaisella hintavertailulla.

Miksi vaihtaa sähkösopimus?

Sähköntoimittajan vaihtaminen voi säästää huomattavia summia rahaa vuodessa. Aina ei kuitenkaan ole kyse siitä kuinka paljon voit säästää, vaan siitä että saat paremman sopimuksen itsellesi. Sähkön tuotanto Suomessa on modernia ja palveluntarjoajia on useita.

Sähkösuunnitelmien vertailu vaatii hieman työtä, mutta koko prosessi hoituu usein muutamassa minuutissa. Yleensä tarvitset perustiedot nykyisestä kulutuksesta, ja osoitetietosi. Näin voit alkaa vertailla sopimuksia omien tarpeidesi mukaan. Älä huolestu jos sinulla ei ole tietoja nykyisestä sähkösopimuksesta, voit tehdä vertailun ilman sitäkin.

Mihin kiinnittää huomiota?

Kiinnitä huomiota siihen, miten sähkö on tuotettu ja missä. Voit halutessasi valita esimerkiksi vihreää sähköä, tai fossiilisia polttoaineita.

Kun vertailet uusia sopimuksia, ota huomioon myös nykyinen palveluntarjoajasi.

Näin kilpailutat sähkön

  • Anna osoitteesi ja postinumerosi
  • Kerro kuinka paljon energiaa käytät
  • Aseta haluamasi filtterit, esimerkiksi oma sähkönkulutus
  • Näet parhaat sähköntuottajat listassa
  • Etsi parhaat energiahinnat
  • Valitse sopiva sähkösopimus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *